Вітаю на блозі словесника. Сподіваюся, що інформація буде цікавою та корисною для Вас

Вітаю на блозі

четвер, 27 квітня 2023 р.

27.04.2023

 Обговорення питання "Чи придатна рок-музика для передавання патріотичних настроїв, думок, закликів?" з ілюструванням виступів прикладами сучасних українських рокових пісень

1.     На даний момент існує величезна кількість музичних жанрів, які можуть припасти до смаку будь-якого шару населення. Не секрет, що музичні уподобання різних верств населення і культур різні. Зараз величезна кількість молодих людей не уявляє життя без постійного музичного супроводу. Соціальний вплив рок-музики, як культурного явища, вважається дуже значним. Рок – це, з одного боку, рупор молоді, музичне втілення суперечливих настроїв, які її роздирають, конфлікту з загальноприйнятими нормами. Вона володіє великою енергією ("драйвом"), яка захоплює. Ця енергія може дати особі свободу від усталених суспільних принципів і стереотипів, від навколишньої дійсності. Під впливом рок-музики людина готова на неймовірні вчинки.

"Чи придатна рок-музика для передавання патріотичних настроїв, думок, закликів?" Ось на це питання ми повинні знайти відповідь.

1.  Перегляньте презентацію 


2. Ознайомтеся з гуртами та текстами їх пісень.


3. Прослухайте пісні: Mfd Heads "Україна єдина", Скрябін "Не стидайся", Антитіла "Бери своє", Біла вежа "Виростеш ти, сину", "Бути вільним"


4. Напишіть роздум "Чи придатна рок - музика для передавання патріотичних настроїв, думок, закликів?", використовуючи складні речення з різними видами зв'язку й безсполучникового зв'язку (надсилайте в групу або в коментарі до даного блогу).

Немає коментарів:

Дописати коментар